eshop4

BIO sortiment

Olivovník - strom, před kterým bychom měli smeknout

olivovníkOlivy patří k Provenci stejně neodmyslitelně jako slunce, moře, levandule, antické památky a spousta nádherných kopců a hor

číst více

 

 

Čaj a Francouzi: hold přírodě i společenská událost

čajeStovky chutí, tisíce účinků. Obřad i pouhé přelití horkou vodou. Slastné popíjení v pohodlném křesle

číst více

 

Fíkové bagety s ovčím sýrem

Pro 6 porcí:
1 čerstvá bageta
10 zralých fíků
280 g čerstvého ovčího sýra
8 lžic levandulového medu

PŘÍPRAVA 10 MINUT+ GRILOVÁNÍ 15 MINUT
Bagetu podél rozkrojíme, rozložíme na pech a mírně ogrilujeme po obou stranách. Fíky nakrájíme po délce na plátky a pokládáme na opečené kousky bagety. Na fíky naneseme lžičkou trochu ovčího sýra, který jemně přimáčkneme. Grilujeme 5 minut, dokud na sýru nezačnou vznikat zlatavé bublinky. Pokapeme medem a ihned podáváme.